Bowling HIFK

Vuonna 2023 satavuotta täyttänyt keilaseura HIFK toivottaa tervetulleeksi mukaan seuran toimintaan.

Keilailu sopii niin naisille kuin miehille, nuorille ja vanhoille Sitä voi vain harrastaa tai myös osallistua erilaisiin kilpaiuihin.

Seuramme jäsenistö on tällä hetkellä sieltä vanhemmasta päästä ja siksi kaipaammekin mukaan nuorempaa väkeä. Toki vanhemmatkin mahtuvat mukaan.

Jos olet vasta alkaja, suosittelemme keilailun peruskurssia Talissa, jolta saat perusvalmiudet keilailuun.

Meillä on Helsingin Bowlingliiton sarjoissa tällä hetkellä 15 joukkuetta seuraavasti: 2 joukkuetta Triossa, yksi joukkue 4x4 eu, yksi 4x1 am, useita joukkuieta veteraanien 2x3 ja 3x3 sarjoissa, Bakerissa kaksi joukkuetta ja Suomen keilaliluliiton veteraanien valtakunnansarjassa yksi joukke.

Kuten huomaat meiltä puuttuu joukkueet nuoremmista sarjoista, mutta sinun/teidän avulla voimme muodostaa joukkueita näihinkin sarjoihin ja näin laajentaa toimintaamme.

Lisäksi on seuraotteluita ja kerran vuodessa seuraottelu maan eri IFK:n keilaseurojen välillä.

Seuran omia sisäisiä erilaisia keilakisoja järjestetään kauden aikana ja seuran jäsenet voivat osallistua mm liiga -60:een, joka on yli 60 vuotiaille tarkoitetettu kisa kerran viikossa Talin hallissa. Muista erikoiskilpailuista voit lukea Helsingin Bowlingliiton sivuilta

Seuran harjoitteluvuoro on torstaisin Talissa klo 18-19. Sieltä meitä tapaa tai voit ottaa yhteyttä suoraan puheenjohtajaan

Tervetuloa mukaan toimintaan.

Paavo Aulio

040 543 9878 paavo.aulio@gmail.com